Torna el teatre als Amics aquest dissabte amb l’obra ‘Per nassos!!’, de la companyia Komiko Klun amb Jordi Pesarrodona

No Comment

Dins la programació de teatre Fem Sala dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, es representa aquest dissabte 24 d’octubre a les 21h.


PER NASSOS

 

Un 20 de setembre qualsevol se li va acudir posar-se un nas vermell al costat de les forces de l’autoritat. I aquest gest, que tantes vegades havia repetit com a pallasso sense fronteres amb soldats que anaven i venien del front de batalla en països en guerra, aquí, a Barcelona, li va transformar la vida.

Un pallasso que parla en primera persona, un guitarrista que parla en segona persona, una ballarina, una cantant i un contrabaixista per explicar una història que per més absurda i increïble que sembli és pura realitat: la de les tribulacions d’un pallasso per posar-se un nas vermell!

Aquest espectacle va ser el primer que es ha haver de suspendre a causa del confinament, per això des de l’entitat mostren la seva satisfacció de poder-lo oferir de nou, i animen, “després de tants mesos sense gaires motius per divertir-nos, a venir al Fem Sala de nou i a riure una estoneta amb nosaltres”.

Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso (komiko i klun).
Carme Fernández, ballarina.
Laura Pastor, cantant.
Josep Noguera, guitarrista.
Ramon Elies, contrabaix i violí Stradiroures.

Venda d’entrades a secretaria de l’entitat.
Telèfon 93 785 92 31
c/ Sant Pere 46, 1a planta

Preu pels socis: 8 euros
Preu entrada anticipada: 13 euros
Preu entrada general: 15 euros

 

Related Articles

Deixa un comentari