Torna la Revetlla Popular de Sant Joan a Terrassa

No Comment

NitSantJoan2017cartell stj

El Pla de la Font de l’Apotecari tornarà a omplir-se amb una foguera, un sopar i un ball el 23 de juny al vespre

Després de l’èxit de l’any passat, la Revetlla Popular de Sant Joan torna, el vespre del divendres 23 de juny, al Pla de la Font de l’Apotecari. Una gran festa, presidida per una foguera encesa amb la Flama del Canigó i organitzada per La Xemeneia i Òmnium, tornarà a fer reviure a Terrassa una de les tradicions més nostrades dels Països Catalans.

La vetllada començarà a les set de la tarda amb un acte de rebuda de la Flama del Canigó, a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte comptarà amb la presència de diversos regidors de l’Ajuntament.

La revetlla continuarà, per segon any consecutiu, al Pla de la Font de l’Apotecari, al barri de Sant Pere. La Flama arribarà a les 20.30 hores, quan es llegirà el manifest, i a partir de les nou del vespre hi haurà un sopar popular, amb una fideuà que inclourà, a més, el pa, l’aigua, el vi, i, com no podia ser d’una altra manera, la coca i el cava.

Com a novetat, aquest any els tiquets per al sopar, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar en quatre establiments del centre de Terrassa: Edima (c. Gaudí, 4), Tresdedeu (c. Portal Nou, 16), el Bar dels Minyons (c. Teatre, 4-6) i el Cafè Teatre (c. de Baix, 31). Les places són limitades.

Un cop acabat el sopar, sobre dos quarts d’onze de la nit, la màgia del foc prendrà el protagonisme de la revetlla amb l’encesa de la foguera. A continuació començarà la sessió musical, amb el grup de folk tradicional Gambutzins i el punxadiscs Eficaz, per fer ballar tothom que vulgui.

Foguera de l'any passat Foto LaXemeneia Foguera de l’any passat Foto LaXemeneia

Excepte el sopar, la resta dels actes són totalment gratuïts i oberts a tothom. A més, hi haurà un servei de bar al llarg de tota la nit per refrescar els assistents que, consumint-hi, podran col·laborar a fer la festa més grossa any rere any.

A més, l’organització vol demanar als veïns de Sant Pere i de la resta de la ciutat que, en cas que tinguin mobles o estris de fusta per llençar, poden portar-los al Pla de la Font de l’Apotecari al llarg del mateix divendres per a cremar-los a la foguera.

Related Articles

Deixa un comentari