Última edició del Mercat de les Puces de Ca N’Aurell abans de l’estiu

No Comment

El Mercat de les Puces de Ca N’Aurell celebra la seva última edició abans de les vacances el proper dissabte 17 de juny de 10:00 a 14:00 al Parc de Sant Jordi.

De manera similar a com s’ha fet a les anteriors edicions, a les paradetes, repartides al voltant de la Masia Freixa, s’hi podran trobar diferents comerços locals, articles de segona mà i artesania.

En aquesta ocasió i per segon any consecutiu, a més, el Mercat de les Puces s’adhereix al Dia Mundial de Teixir en públic, una iniciativa promoguda a nivell internacional que porta dotze anys celebrant-se i en la que teixidors i teixidores d’arreu es reuneixen a l’espai públic per a teixir. A Terrassa, coordina aquesta iniciativa l’associació d’artesania Sesta Foresta, el Museu Tèxtil i la botiga de llanes Filling Good, que conviden tothom a reunir-se a partir de les 11h al Mercat de les Puces per aprendre a fer mandales de ganxet i teixir amb les mans.

Amb aquesta jornada, Ca N’Aurell Comerç i Serveix acomiada el Mercat de les Puces fins al proper 30 de setembre en què tornaran a engegar l’activitat.

 

Foto Instagram Mercat de les Puces_1

Related Articles

Deixa un comentari