Última Nit Literària de l’any al Flamenco Cojo dedicada al petó i Dante

No Comment
Cartell de la 6ª Nit Literària dedicada al petó Cartell de la 6ª Nit Literària dedicada al petó

Avui, dimarts 16 de desembre (21:30h, Flamenco Cojo) tindrà lloc la 6ª Nit Literària, que coincideix amb la última de l’any, dedicada en exclusiva a la presència del petó a la literatura universal. La sessió estarà focalitzada en el famós vers de Dante que descriu el petó entre Paolo i Francesca el qual resumeix la importància que ja des de l’època dels grecs es va donar al petó com a penúltim pas abans de la relació sexual.

Els organitzadors d’aquesta sessió, el professor de Filologia Hispànica de la Universitat Autònoma de Barcelona Bienvenido Morros, i el professor de Filologia Italiana de la Universitat de Barcelona Raffaele Pinto, membre de la Societat Catalana d’Estudis Dantescos i expert dels treballs de Dante, pretenen que aquesta sessió segueixi esdevenint una tertúlia literària amb espontaneïtat didàctica per tal de fer arribar al públic la influència del treball de Dante a la literatura.

A banda dels organitzadors, també participaran en aquesta tertúlia Sergio Moreno, Selena Simonatti i Esther Lázaro així com els espontanis que puguin sorgir durant la nit.

In : Cultura

Deixa un comentari