Un arbre de Nadal fet amb llibres al vestíbul d’Amics de les Arts

No Comment
Instal·lació de l'arbre/llibre al vestíbul d'Amics. Foto: @aa_jjmm Instal·lació de l’arbre/llibre al vestíbul d’Amics. Foto: @aa_jjmm

Amb volums que han estat donats pels socis, aquest dilluns 19 de desembre, Amics de les Arts i Joventuts Musicals ha col·locat el seu arbre de Nadal, ubicat al vestíbul de l’entrada del carrer del Teatre.

La particularitat d’aquest arbre és que està íntegrament “construït” amb llibres i que tots els volums que s’hi han emprat, més de cent cinquanta, són fruit de donacions de socis de l’entitat.

La iniciativa va ser proposada a la Junta Directiva per l’il·lustrador Jordi Seró, soci de l’entitat i professor del Taller dels Amics Menuts, i l’arbre ha estat muntat per un grup de socis.

Tots els llibres –de poesia, narrativa, art i altres gèneres– han estat donats pels propis socis. Alguns ja s’havien utilitzat prèviament en l’escenografia de l’obra “Un lloc comú” que el Grup de Teatre de l’entitat va estar representant fins ahir amb gran èxit.

Un cop acabat el cicle nadalenc, Amics de les Arts i Joventuts Musicals farà donació de tots els volums al servei de “bookcrossing” ArLlibre, una iniciativa ciutadana en la qual l’entitat ja participa des del començament.

L'arbre/llibre, idea de l'il·lustrador Jordi Seró. @aa_jjmm L’arbre/llibre, idea de l’il·lustrador Jordi Seró. @aa_jjmm

Related Articles

Deixa un comentari