‘Un món de plomes’, fotografies d’ocells al Centre Excursionista

No Comment

Exposició de fotografia: OcellsExpoCET

“Un món de plomes”

Us faig saber que el proper dimecres dia 2 de setembre a les 19.30h inauguraré l’exposició fotogràfica “Un món de plomes” al Centre Excursionista de Terrassa, informació meva i  de la exposició a la web del CET: http://imaginemes.entorno.es/wordpress/?p=923 i a la web de l’autor http://www.xaviermartinez.com/ 

“Un món de plomes” és una exposició de fotografies d’ocells totes elles realitzades a Catalunya, on l’autor, en Xavier Martínez, ha volgut captar detalls especials d’aquests admirats animals alats: un gest, una mirada, unes textures, l’entorn,… moments i emocions. 

Trobareu imatges pausades i tranquil·les, salvatges i mogudes, on la composició, els colors i sobretot els ocells tenen molt a dir. Les instantànies han estat preses a ecosistemes variats i amb diverses tècniques fotogràfiques adaptades als diferents grups d’espècies que poden observar-se en cada un d’ells: ocells marins, de bosc, d’aiguamoll, urbans, esteparis.. i per captar cada una d’elles el fotògraf s’ha d’enfrontar a un repte meravellós doncs sempre en depèn d’animals salvatges.

En paraules d’en Xavier Martínez, “M’agradaria poder-vos transmetre amb aquestes imatges, l’amor i el respecte que sento per la natura, i sobretot, les diferents emocions que vaig sentir fent-les.”

El dijous día 24 a les 19.30h passaré l’audiovisual del mateix nom.

Salutacions i gràcies!

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari