Una vida violenta, Pasolini, i Travessa del manglar, Maryse Condé, les 2 primeres novel·les de L’Agulla Daurada, ja a les llibreries!

No Comment

 

Tens ganes d’endinsar-te en les pàgines d’Una vida violenta o de Travessa del manglar?

Ja ho pots fer perquè les dues primers novel·les de L’Agulla Daurada han sortit d’impremta!

Trobaràs l’obra de Pasolini i la de Condé a qualsevol llibreria dels Països Catalans. També les pots comprar a la nostra web. I a més les trobaràs a la nostra parada a la Setmana del Llibre en Català, que se celebra del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta (Barcelona).

Les precioses il·lustracions són de Patricia Cruz i el disseny de les cobertes és de Porta Disseny.
Bon inici de curs i bones lectures radicals!

L’Agulla Daurada és un segell editorial independent nascut l’any 2022 amb la voluntat de dotar el panorama literari en català amb noves veus que permetin revisar la realitat que vivim sota una panoràmica més àmplia.

Com a projecte editorial, es reconeix amb el deure de ser vehicle d’aquell treball descrit per Montserrat Roig quan diu que “La nostra tasca, la dels periodistes, dels escriptors, dels artistes, és aclarir les zones fosques de la memòria col·lectiva dels nostres pobles”. És per això que aposta per una línia editorial narrativa que defugi els clixés i convidi a reflexionar sobre les formes, necessitats, conflictes i lluites de la nostra societat.

Té el ferm convenciment que la narrativa pot ser, per a les lectores de ment desperta, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica. Amb aquesta voluntat, i puntada rere puntada, està construint un catàleg que, a partir d’històries concretes, els permeti abordar els grans temes de la nostra societat.

Sota el paraigües de la comunitat KULT – compromesa des de fa més de 10 anys amb el pensament crític i l’acció transformadora –, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana editors.cat i l’associació d’editorials independents de Catalunya Llegir en Català, se sumem al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura de totes i per a totes, fent apostes que enriqueixin l’àmbit cultural i literari en la nostra llengua.

Related Articles

Deixa un comentari