V Marató de Contes “A favor del Centre Kurmi de la ciutat d’ El Alto, Bolívia”

No Comment

Aquest diumenge 5 de novembre al Museu Tèxtil és farà la cinquena Marató de Contes que organitza Contes per a Créixer, Escola el Cim, Tecnos i Crespinell. Aquesta activitat  inaugura el programa de la tercera edició del Terrassa Cooperativa amb una vintena d’activitats que  l’Ajuntament  ha organitzat per a tota la ciutadania.

Aquesta activitat és per a tots els públics i l’objectiu d’aquesta marató és el de passar una bona estona en família tot col·laborant en el projecte del Centre Kurmi de la ciutat d’ El Alto (Bolívia), a qui es lliurarà íntegrament la recaptació. Per aquest motiu, els infants tenen l’entrada gratuïta i el preu de l’entrada dels adults és de 4 €.

El Programa, que comença a les 10:30 amb  un esmorzar de xocolata desfeta amb melindros,  continuarà amb la primera sessió de contes d’11:00 a 12:00, un recés i una segona sessió de contes que serà de 12:15 a 13:15. Simultàniament a les sessions de contes, a la plaça del museu hi haurà diversos tallers creatius.

Els narradors són: Montse Freixa, Jaume Valls, Rosa Trujillo, Agustí Planas, Montse Maldonado, Miqui Giménez, Asja Shalekamp i Silvia C. Escobar.

Aquesta activitat no necessita d’inscripció prèvia, les entrades es compren el mateix dia al Museu Tèxtil.

Consulteu totes les activitats  a la web de l’Ajuntament:  http://www.terrassa.cat/es/terrassacooperativa i a la nostra agenda

Related Articles

Deixa un comentari