Va de quartets i joves! Copa Lotus i Okey OK al Terrassa Música Moderna

No Comment
Ok okey+copa lotus1 Copa Lotus. Foto: LMALF

Ahir diumenge 22 de febrer, dos dels grups més seguits del panorama musical català van actuar a l’escenari de la Nova Jazz Cava dins el cicle Terrassa Música Moderna. El públic, majoritàriament jove, va respirar les bones vibracions que s’enviaven desde l’escenari.

El primer torn va ser pels Copa Lotus. Aquest quartet de Vilanova i la Geltrú ens va transportar a l’oest americà. I és que la fussió del pop amb un folk-rock d’arrel nord-americana a través d’un duet de guitarres, contrabaix i bateria va fer saltar al públic. A l’escenari, tot i la joventut, es van moure com els més veterans aconseguint fer arribar la seva música i divertir a un públic entregat com el que més. En aquest concert-presentació a l’Ègara del seu disc debut El Moixó Foguer (Rgb Suports, 2015) es va percebre una maduresa musical que ha begut influències dels grans com Beach Boys, The Byrds o George Harrison, per mencionar-ne alguns. A Terrassa van demostrar aquesta versalitat, bon humor i la poció màgica de captivar el públic amb cançons tranquiles i de qualitat com “Títols de crèdit” amb la que van tancar el concert. Una més que adient metàfora on el final significa l’inici de quelcom que comença. I com que els finals i els inicis èpics s’encadenen…

Okey OK. Foto: LMALF Okey OK. Foto: LMALF

La segona ronda va ser pels Okey OK, un grup format per quatre barcelonins que juguen amb l’avantatge de la joventut i la passió incondicional a les guitarres. L’escenari va esdevenir testimoni directe del power pop i les ganes de festa tan pròpies de boybands com els britànics McFly. A Terrassa, van repassar les cançons del seu primer disc Trencant el gel (DiscMedi, 2012) en un directe contundent i enèrgic on el nombrós grup de fans, ansioses de viure aquest concert en directe, cantaven amb energia les melodies “Dia Ideal”, el primer senzill del disc, o la seva balada més famosa, “Tempestes”.

Una tarda on els joves van reinvindicar el seu estil i en català!

Marina Sabaté i Xavi Martí
Eli RodGüell
cultura@malarrassa.cat

 

 

Related Articles

Deixa un comentari