‘Vallès Drac Race 2018’, un èxit de participants i organització

No Comment
Pere Aurell guanya la Vallès Drac Race 2018

 

Pere Aurell i Harriet Kjaer guanyen la Vallès Drac Race als 48 quilòmetres de la prova reina, Vallès Drac Trail

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ha tornat a ser l’escenari de luxe per a la IV edició de Vallès Drac Race.

Es confirma l’èxit rotund d’aquesta edició 2018 i es consolida entre els corredors de muntanya, registrant un creixement en el nombre final d’inscrits amb més de 1020 participants. Mantenint el recorregut de 48 quilòmetres com a prova reina, l’edició 2018 s’ha complementat amb una cursa de 24 quilòmetres i una de 10. A més, Vallès Drac Kids, el format infantil de l’esdeveniment ha ofert activitats i animació durant dotze hores per a tota la família.

Vallès Drac Race ha celebrat la gran festa del Trailrunning del Vallès.

Pere Aurell, en categoria masculina, i Harriet Kjaer, en l’apartat femení, s’han imposat a la prova reina de 48km, la Vallès Drac Trail disputada aquest diumenge. Aurell, amb un temps de 4 hores, 13 minuts i 21 segons. El podi masculí l’han completat Pakito Pérez (4h 23’ 27’’) i Emilio Fernández (4h 28’ 43’’). Harriet Kjaer s’ha imposat amb una marca de 5 hores, 25 minuts i 58 segons. La segona classificada ha estat Mª Lluïsa Ruiz (5h 53’) i, la tercera, Berta Rodríguez (6h 21’).

La cursa Half Drac Trail, de 24 Km, l’ha guanyat Miguel Ángel González amb un temps d’1 hora 58 minuts. Gil López ha estat el segon (1h 59min) i David Guarch ha completat el podi (2h 02min’). En categoria femenina, Ahlam Elkakdi s’ha emportat la victòria amb un temps de 2 hores 27 minuts. El podi l’han completat Gemma Cadafalch (2h 28) i Laura Fornieles (2h 34).

La cursa d’11 km, anomenada L’esquena del Drac”, l’ha vençut Pablo García amb una marca de 44 minuts. En l’apartat femení Anca Cindea, ha guanyat amb 54min.

Els participants han gaudit d’un recorregut paisatgísticament espectacular amb Montserrat, la Mola, els Pirineus nevats i la Mediterrània com a teló de fons.

Sense cap dubte, la ciutat de Terrassa i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac han viscut una gran festa del Trail Running un any més. El Centre Excursionista de Terrassa agraeix la bona acollida dels participants, els col·laboradors i institucions que hi han donat suport i la tasca del voluntariat que ha fet possible un gran èxit organitzatiu. El centenar de voluntaris del CE Terrassa agraeixen les mostres d’afecte dels participants que aplaudeixen tots els detalls de l’edició d’enguany.

Junts ho hem fet possible!!!!

Related Articles

Deixa un comentari