Videodrome porta el juliol de cinema a la fresca a El Kau de les Fades

No Comment

 

Videodrome a la Fresca #07 Juliol 2017

Videodrome porta aquest mes de juliol la temporada de cinema a la fresca a El Kau de les Fades, al parc de Vallparadís, enlloc de l’habitual espai de l’Ateneu Candela. Durant aquest mes, cada dimecres a les 22 hores, hi haurà la projecció de quatre films, tots ells inscrits en la categoria de cinema de culte o de serie B. Abans de les projeccions hi haurà sessions per part de dj de la ciutat.

Avui dimecres 5 comença el cicle amb Batman The Movie (Leslie H. Martinson, 1966), un homenatge al recentment desaparegut Adam West, actor que va donar vida al primer Batman de la sèrie dels anys 60. “Una indiscutible icona pop que trencava totalment amb l’estètica fosca dels còmics i es convertia en un deliri camp molt festiu”. Desfilaran també el seu inseparable Robin i tots els seus arxienemics més famosos.

Dimecres 12 es projectarà Raw Force, també coneguda com KUNG FU CANNIBALS (Edward D. Murphy, 1982) film vuitantero carn de videoclub. Estem parlant d’una coproducció americano-filipina “sense cap complexe en barrejar acció casposa, zombis, ninjes i diàlegs infumables”. Sèrie B de la bona i amb el seu corresponent doblatge a l’espanyol de l’època.

Dimecres 19 arribarà el torn de AQUÍ HUELE A MUERTO (PUES YO NO HE SIDO), (Álvaro Saénz de Heredia, 1990), “joia del cinema caspós espanyol” protagonitzat pel duet còmic “Martes y 13”. Paròdia del cinema gòtic de terror ple d’acudits dolents i alguns moments de veritable terror.

Dimecres 26 finalitzarà el cicle amb el clàssic de l’anime Porco Rosso (1992, Hayao Miyazaki). D’aquesta forma es commemorarà el centenari de l’anime japonès de la mà d’un dels millors films dels Studio Ghibli i un dels primers films d’anime estrenats a Espanya als cinemes comercials. Fàbula sobre un porc que vola amb un hidroavió i es guanya la vida de caça recompenses a finals de la segona guerra mundial.

Related Articles

Deixa un comentari