Xavier Zambrano presenta ‘Lleugera Sang’ al Febrer Negre al Candela, 15 de febrer

No Comment


Dins de la programació del festival Febrer Negre al Candela 2018, aquest dijous 15 de febrer tindrà lloc la presentació del llibre “Lleugera Sang” de Xavier Zambrano publicat per Llibres del Delicte. Serà a l’Ateneu Candela, a les 19.30h, i organitzat per la Llibreria Synusia.

Xavier Zambrano és llicenciat en Filologia anglesa, traductor i escriptor. Ha publicat els poemaris Malvestats i paisatges (2014), Marxarà el circ (2015) i Va durar (2017). Ha traduït al català clàssics del gènere negre com els relats de Sherlock Holmes, i autors contemporanis com Dennis Lehane i Philip Kerr. Aspira a assolir algun dia un cert estoïcisme noir.

Llibres del Delicte és una editorial independent, que neix a Barcelona amb la voluntat de mantenir un compromís amb la literatura en català i, en concret, amb la bona novel·la negra. Edita llibres del gènere negre escrits per autors catalans i recupera la tradició d’excel·lents autors i col·leccions d’obres que des de sempre ha situat la novel·la negra com un dels gèneres tradicionals de la literatura catalana.

Sinopsi del llibre

El detectiu Marc Olier fa anys que viu i dorm al despatx, a l’ample sofà de cuir encetat que va comprar amb l’optimisme imbècil dels primers temps. Feia dos anys de les Olimpíades i tothom semblava encara immers en una ressaca còsmica: contractistes desvagats, comissionistes sense ningú a qui fiblar, polítics que s’oblidaven de la reelecció a força de copes no gens esportives.

Related Articles

Deixa un comentari