Arriba el XI Cicle de Cinema i Drets Humans amb tres projeccions a l’ICATER

No Comment

Aquest dijous 11 de maig dona inici el XI Cicle de Cinema i Drets Humans, que organitza la Comissió de Defensa dels Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER). Ho farà amb la projecció del documental Vides Diverses, a les 18.30 hores, que tindrà lloc a la Sala d’actes de l’ICATER (carrer Gabriel Querol, 21-23).

Hi haurà tres sessions, totes elles gratuïtes:

11 maig, 18.30h: Projecció del documental Vides Diverses, sobre la vida de les persones amb discapacitat. Al col·loqui posterior comptarem amb el comunicador Jordi Dueso i amb l’advocat i activista pels Drets Humans Joan Tamayo.

18 de maig, 18.30h: Projecció de la pel·lícula La Adopción (2015), de la directora Daniela Féjerman, sobre les adopcions internacionals a l’Europa de l’est, protagonitzada per Nora Navas i Francesc Garrido. Presentació a càrrec de la Dra. Chandra Kala Clemente Martínez, antropòloga social.

8 de juny, 18.30h: Projecció del documental Gracias por la lluvia (dir. Julia Dahr, 2017), sobre el canvi climàtic. Al fòrum posterior comptarem amb Francesc Mauri, meteoròleg de TV3.

Després de cada projecció hi haurà un debat obert, moderat per membres de la Comissió de Drets Humans.

El XI Cicle de Cinema i Drets Humans compta amb el patrocini d’Alter Mútua, la mútua dels advocats i les advocades.

 

Related Articles

Deixa un comentari