Cants per la Llibertat: 6 anys, 2.192 dies ininterromputs. Les veus del poble de Terrassa, persistència, resilència i resistència per la llibertat

No Comment

Ahir 14 de novembre els Cants de Llibertat de Terrassa van commemorar els 6 anys de Cants, reunits cada dia davant de l’Ajuntament de Terrassa, 2.192 dies seguits.

Varen ser uns Cants especials, a part de cantar algunes de les cançons habituals, van intervenir alguns represaliats, com en Roger, en Vicenç, en nom de la Traca; es va llegir un poema del Pablo Hasel, del seu nou llibre erosionant murs. Després en Josep Costa ha dirigit unes paraules a més de 300 persones i com a tancament de la commemoració, dos àudios de Lluís Puig i Toni Comin.

Han acompanyat els actes en Jordi Turull, en Josep Rull, les regidores Meritxell Lluís i Montserrat Caupena, familiars de Lluís Puig i a part dels músics dels cants els han acompanyat alguns components de Músics per la Llibertat. Un acte emotiu i d’agraïment a tots els cantaires que es reuneixen cada dia, faci fred o calor o pluja o sigui festiu o feiner. 6 anys de persistència i resiliència.

Deixa un comentari