Concentracions Simultànies del 25 de novembre i altres activitats durant la setmana per l’eliminació de la violència envers les dones

No Comment

Tornem a la presencialitat, amb les Concentracions Simultànies del 25 de novembre als diferents districtes de Terrassa, després d’un 2020 en confinament, en què no vàrem poder materialitzar-les.
Tota la ciutat, des de 7 punts diferents, surt al carrer per dir prou, en el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. T’hi esperem!

Dimecres 24 de novembre, 17.00 h
Com denunciar un cas de violència de gènere. El suport i l’ajuda que ofereix el SIAD i la Policia Municipal

A càrrec d’una agent de la Unitat d’Atenció a la Víctima de la Policia Municipal, i de l’advocada del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Terrassa.

Lloc: Centre Cívic President Macià (Rbla. Francesc Macià, 189

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç

Dijous 25 de novembre, 19.00 h

Némesis – Dones invisibles

A través de Némesis-Dones invisibles es vol reivindicar un lloc a la història per a les dones creadores, compositores, pintores, poetes…, éssers humans que van patir la violència de ser ignorades a la seva època pel sol fet de ser dones i, a la vegada, donar visibilitat a totes les que actualment continuen patint abusos, discriminació i maltractament.

A càrrec de Mónika Lao, pianista, compositora, ballarina de dansa aèria i creadora artística, i de Rosa Cadafalch, actriu.

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa (Pg.Ernest Lluch, 1)
Preu entrada: 12€
Venda d’entrades a la plataforma Entrápolis, clicant aquí

Related Articles

Deixa un comentari