[Dolores Lledó] 8 de març, continuem el camí

No Comment

cartell 8M 2021

Aquest 8 de Març ens agafa a totes amb mascareta i amb moltes preocupacions, preocupació pel treball, per la família i la seva salut, per la situació global deteriorada…

I per tantes altres preocupacions que a dia d’avui tristament, continuen vigents, com son els feminicidis en temps de pandèmia. El confinament ha portat a la terrible situació en què les víctimes han hagut de viure amb els seus agressors i augmentar l’estrès i el trauma que ja de per si soportaven pel sols fet de ser agredides.

Un nou 8 de Març en pandèmia. Les dones, ja de per si en precari en alguns treballs i sectors han vist com des d’un any vista han hagut de multiplicar-se laboralment i en molts casos amb gran deficiència de materials de protecció (epis), situació totalment incongruent quan també han estat i estan en primera línia de risc, com les companyes de la neteja o les companyes treballadores del sector sociosanitari i d’assistència domiciliària.

Un any més, continuem demanant igualtat de salaris, igualtat de drets, reconeixements i valoracions al paper que tenim com a dones, mares, germanes i treballadores.

Continuarem celebrant el 8 de Març i si no podem sortir als carrers, farem sentir la nostra veu per altres vies, però any rere any estarem al peu del canó, perquè la lluita feminista engloba tothom, inclou, no segrega, suma, no resta, és el camí per millorar les vides de tothom i aconseguir que algun dia les notícies no comencin amb l’assassinat de cap dona a mans de la seva parella. Ens volem vives i en lluita, ànims a totes les dones que en el seu dia a dia aporten el granet de sorra per fer un món millor, a totes vosaltres, una forta abraçada i reconeixement sincer.

Dolores Lledó
Presidenta FAVT/AVV Les Carbonelles

Deixa un comentari