El moviment Feministes anticapitalistes convoca contra les violències masclistes (24N 20h, pl. Catalunya)

No Comment

Aquest 2021 des de Feministes anticapitalistes en xarxa de Terrassa i voltants, l’antic comitè de vaga feminista del 8 de març, es convoca una marxa fúnebre no mixta en el marc del dia contra les violències masclistes. Sortirà el dimecres 24 de novembre a les 20 h de la Plaça Catalunya de Terrassa.

Els diversos col·lectius i veïnes de la ciutat convoquen una marxa de torxes nocturna per condemnar totes les formes d’expressió de les violències masclistes i totes les vides que oprimeix, silencia, agredeix i mata. «Sortirem als carrers per seguir lluitant per totes aquelles que ja no hi són i que ens han fet arribar aquí i per seguir obrint camí a totes les que vindran».

La convocatòria crida a la participació de totes les persones als actes per tal de «seguir lluitant contra un sistema patriarcal, colonialista i capitalista que ens pren la vida dia a dia». També per «fer visible que si les institucions no donen solucions reals per aturar la violència masclista, cal que emprenem l’autodefensa feminista per tal de defensar-nos juntes».

Related Articles

Deixa un comentari