L’escola Serra de l’Obac, l’AFA i l’AV de Can Roca denuncien l’alta conflictivitat a l’entorn del CEIP Serra de l’Obac

No Comment
Protesta per a demanar solucions urgents en l’entorn escolar. Foto: AV Can Roca

L’AFA del Serra de l’Obac, la Direcció del centre i l’associació veïnal de Can Roca es manifesten per fer palesa la deixadesa de l’entorn de l’escola, situat a tocar de l’anella verda.
El veïnat, les famílies i els usuaris demanen solucions urgents i immediates per a eradicar aquest focus d’alta conflictivitat.

Les demandes es centren en tres punts que són:
En primer lloc posar fi a les accions vandàliques (botellots, pintades i destrosses del mobiliari urbà i escolar).
En segon lloc, l’accés de vianants que uneix la ronda de ponent amb avinguda Lacetània porta tancat 6 mesos sense cap solució per part de l’administració. El camí creat en paral·lel posar en risc la integritat dels infants.
Fent referència al segon lloc, també és va fer saber la construcció d’un nou equipament en la part lateral de la riera pendent de pressupost i porta ja massa temps tancat. Quan pensen executar-ho?

Les famílies també denuncien que l’escola s’ha convertit en un focus vermell per la seguretat vial dels infants, degut a l’alt índex de cotxes que aparquen sobre les voreres i amb el conseqüent risc d’atropellament.

Tot i que es important valorar en positiu les trobades que s’han tingut amb les regidores d’ensenyament (Teresa Ciurana) i de seguretat ciutadana (Patri Reche) conjuntament amb la Policia Municipal.

Related Articles

Deixa un comentari