BiTer mostra la viabilitat d’un carril bici al llarg del carrer de la Creu Gran

1 Comment

L’associació Bici Terrassa Club (BiTer) va realitzar, ahir dijous dia 6, una acció amb la intenció de mostrar que és possible i necessari un carril bici al carrer de la Creu Gran, per connectar el barri Antic Poble de Sant Pere amb la plaça del Dr. Robert de la forma més directa. Segons declara l’associació, es tracta de permetre que les bicicletes puguin circular per aquest carrer ens els dos sentits i implantar un carril bici per fer-ho visible.

A països com a França i Bèlgica, existeix, des de fa uns anys, una norma estatal que permet, a les zones 30, que els ciclistes puguin anar en els dos sentits a tots els carrils de circulació de sentit únic per a la resta de vehicles. Aquesta mesura, ha resultat ser molt exitosa per segura i per promoure l’ús de la bicicleta, com a vehicle preferent a les ciutats, manifesten des de BiTer.

botomalarrassa

Al temps, l’entitat opina que, a mig termini, aquesta mesura es podria posar en marxa també a Terrassa, donat que la tipologia de carrers és la mateixa, començant per la futura zona ZUAP.

Vídeo de l’acció de BiTer:

In : Dia a dia

Related Articles

1 Comment

  1. Acció de BiTer per demostrar la viabilitat d’un carril bici al carrer de Sant Quirze - Created by Redacció malarrassa - In category: Destacats, Política / Societat - Tagged with: - malarrassa - El periòdic independent i gratuït de Terrassa

    […] de juny, l’associació BiTer va tornar a dur a terme una acció demostrativa i col·lectiva, en la línia d’altres accions recents en d’altres carrers de la ciutat, per posar en evidència la necessitat i idoneïtat de […]

Deixa un comentari