Cultura Cooperativa: Enxarxar-se és clau

No Comment

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental ha organitzat dues jornades per treballar la cultura cooperativa com a forma d’enxarxament entre els projectes culturals per tal d’enfortir-se i sostenir-se.

El cicle contempla una primera sessió per trobar eines i experiències per exarxar-se i intercooperar i tenir impacte posisitu al territori.

Aquesta primera jornada, constarà de la presentació del projecte de Nus teatre amb la Rocio Manzano, que també explicarà l’origen del Cultura Cooperativa, un espai de cultura cooperativa, comunitària i transformadora, on la cultura esdevé un vincle comunitari.

Es parlarà de qui forma part d’aquesta plataforma, quins objectius té i quins son els avantatges d’organitzar-se col·lectivament en un espai com Cultura Coop.
Serà el proper 14 de novembre a L’Estruch Fàbrica de Creació (Sabadell) de 10:00 a 12:00

La segona jornada del cicle és una visita a la sala Paral·lel 62 (antiga Sala Barts), espai emblemàtic i cooperatiu, amb Xavi Urbano de Quesoni, cooperativa de cultura i so, que explicarà la història d’aquesta sala i el seu funcionament cooperatiu i la seva nova programació. Paral·lel 62 és un espai destinat a la música i altres disciplines artístiques que impulsa i col·labora en projectes socioculturals, amb governança horitzontal i que ofereix serveis propis dins de l’economia social i solidària.

El Punt de trobada serà a la Avinguda del Paral·lel 62 (Barcelona) el proper 23 de novembre de 10:00 a 12:00

Related Articles

Deixa un comentari