+Drets, +Justícia Social, milers de participants a les manifestacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

No Comment
La manifestació de Barcelona baixa per Via Laietana. Foto: CCOO

Milers de ciutadans i ciutadanes s’han manifestat aquest diumenge sota el lema + Drets i + Justícia Social. Unes 5.000 persones s’han manifestat a Barcelona convocats per la Plataforma del mateix nom que el lema i de la que en formen part CCOO i UGT, així com un bon nombre d’entitats veïnals, socials, juvenils, etc. Les reivindicacions anaven des de la derogació de la Reforma Laboral a la consolidació del sistema públic de pensions, l’aplicació de mesures contra la pujada del preu de la llum, per un nou sistema fiscal més just, l’accés a l’habitatge, la protecció i millora dels serveis socials, de la sanitat i l’educació, mesures contra la precarietat laboral del jovent o la derogació de la llei mordassa, entre d’altres.

La manifestació de Barcelona ha començat a l’alçada de la Plaça d’Urquinaona i ha finalitzat a la Plaça de Sant Jaume on dos representants de les entitats han llegit el manifest conjunt.

La Plataforma ha destacat que continuarà treballant per ampliar el suport de més entitats i per aconseguir que les reivindicacions es vagin fent realitat.

Pancarta de Marea Blanca. Foto: CCOO
In : Dia a dia

Related Articles

Deixa un comentari