‘Economia Solidària i Feminista’, presentació del llibre a la llibreria Synusia, el 30 oct. 12h.

No Comment

El llibre Economia Solidària i Feminista reconeix la producció col·lectiva de pensament i les pràctiques que integren perspectives feministes, anticapitalistes i antiracistes a Catalunya. Contextualitza l’Economia Feminista, l’Economia de les Cures, l’Ecofeminisme i el Feminisme Decolonial i reflexiona, a partir de diversos articles, sobre les aportacions i dificultats de les pageses a Catalunya, els projectes d’autoorganització laboral i de suport mutu de les treballadores de la llar i les cures, els processos de transició organitzatius feministes, la denúncia del racisme burocràtic, institucional, sexista i mercantilista, la salut comunitària i les experiències d’urbanisme feminista. Amb el llibre Economia Solidària i Feminista pretenem fer virar el rumb de l’Economia Social i Solidària per evitar les inèrcies productivistes i desmuntar estretors conceptuals que en limiten el potencial emancipatori.

Per a la presentació hi seran: Anna Muñoz (Autora i co-coordinadora del llibre), Alba Crespo (Co-autora) i Mar Carrera (Editora de Pol·len).

La presentació tindrà lloc el proper dissabte 30 d’octubre a les 12h a la Llibreria Synusia de l’Ateneu Candela (Montserrat 136).

Organitzen: La Natural Coopmunicació, Alternativa 3, L’Egarenca, La Revolta, Casal de la Dona, Dones d’Aigua, Llibreria Synusia i Ateneus Cooperatius del Vallès Occidental.

Col·laboren: Pol·len Edicions i la Xarxa d’Economia Social i Solidària.

Related Articles

Deixa un comentari