Jocs per combatre la desocupació juvenil

No Comment

La Víbria Intercultural convida a una tarda de jocs que han estat creats dins el projecte europeu EmPLAYability, amb professionals de l’ocupació juvenil.


L’entitat La Víbria Intercultural organitza aquest divendres 22 d’abril una tarda de jocs a la seva nova seu del carrer Pantà 75. Es tracta d’oferir els 5 jocs de taula i l’escape room que són resultat de EmPLAYability, un projecte europeu finançat per Erasmus+, liderat per l’entitat terrassenca i en col·laboració amb diverses entitats europees especialitzades en ocupació juvenil i gamificació.

Estan convidades a participar lliurement persones joves d’entre 16 i 35 anys, professionals relacionats amb l’ocupació juvenil i aficionats a jocs de taula o escape room que tingui ganes de provar els materials creats durant el projecte. Entre els dinamitzadors del jocs es troben els propis disenyadors provinents d’Estònia, França, Itàlia, Croàcia i de Terrassa.

Els jocs creats tenen com a objectiu donar un cop de mà a les persones joves en busca de feina, subratllant els elements claus de la recerca, així com contribuint al desenvolupament de les competències clau però sense perdre de vista el component lúdic.

L’entrada és oberta i gratuita tot i que es requereix inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

Related Articles

Deixa un comentari