La Cogullada es queda sense la festa del barri en ser denegada «l’autorització» en portes de la mateixa, ja preparada i totes les despeses fetes

No Comment

La junta de l’associació veïnal del barri La Cogullada s’ha vist obligada a anul·lar la festa del barri, després de mesos de preparació en contacte amb els diferents departaments de l’Ajuntament i en portes de la celebració, amb el grup electrogen confirmat, així com les tanques, les cadires, taules i els altres elements necessaris. En un comunicat fet públic el passat dia 10 de setembre afirmen: «No parlem d’anul·lació, sinó de ‘NO AUTORITZACIÓ’». La junta, en tot cas, enviarà les factures de despeses ocasionades «amb l’esperança de què no ens siguin rebutjades».

Comunicat íntegre de la junta de l’Associació Veïnal de La Cogullada:

Comunicat d’última hora

La junta de l’ Associació de veïns La Cogullada demanem disculpes per no poder fer allò que amb tota la il·lusió i des de fa mesos teníem programat, comunicat i demanat material a tots els departaments corresponents de l’Ajuntament.

El dia 2 de setembre ens posem en contacte per correu, demanat la celeritat de l’autorització, doncs només podíem cancel·lar les activitats compromeses 15 dies abans , la data màxima per tant era el dia 4, la resposta que ens donen es: De moment estan revisant les festes i activitats del cap de la setmana anterior (10-12 de setembre).

Ahir dia 9 de setembre és un fet: NO tenim autorització per fer el programa previst, els canvis, retallades i prohibicions ho fan inviable.

Es per això que no parlem d’anul·lació sinó de “ NO AUTORITZACIÓ”. Teníem confirmació d’última hora de grup electrogen, tanques, cadires, taules… i la No resposta a tota la resta és a dir a la pròpia festa que havíem sol·licitat anticipadament fa mes de 3 mesos, hem preparat la festa amb temps i fet despeses com: paga i senyal per reserves, compra de material fungible, dissenyador, punt de llibre, impressió…, estem convençuts que la responsabilitat no és nostra i per tant volem que sabeu tots vosaltres, socis, col·laboradors i ciutadans en general que a l’hora de justificar la subvenció que rebem de l’Ajuntament per fer una Festa de barri (1200€), passarem les pertinents factures de despeses ocasionades amb l’esperança de que no ens siguin rebutjades encara que la festa no es pugui dur a terme.

Pel que fa a tots aquells comerços i col·laboradors que de forma voluntària i altruista han fet una aportació per fer possible aquesta mini festa i la vulguin recuperar nomes s’han de posar en contacte amb nosaltres i de forma immediata us serà reintegrada.

Un fort agraïment i reiterades disculpes

La Junta de AVV La Cogullada, Terrassa 10 de Set 2021

Related Articles

Deixa un comentari