La Cursa de les Ciutats obre una campanya de sortejos a les xarxes socials

No Comment

Enguany, la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees vol batre el rècord de participació de l’any passat amb un objectiu de 2.000 participants, per poder alhora contribuir amb més donacions per les beques que es donen amb la recaptació del 100% de totes les Curses de les Ciutats que es realitzen.

La Cursa de les Ciutats, cursa – caminada solidària 100%, dona tota la recaptació de les inscripcions i donatius a beques d’investigació contra aquest càncer, contribuint així a poder realitzar investigacions sobre aquesta malaltia mortal.

A hores d’ara, les xifres de participació compten amb més de 300 inscripcions. Segons l’organitzadora Chelo Fernández “anem millor que l’any passat en aquestes dates i estic molt animada amb tot el suport que estem rebent a les xarxes” i afegeix que “la meva intenció és superar la xifra d’inscrits de l’any passat, ja que això significarà que podrem donar més a la investigació d’aquesta malaltia”.

Per animar i agrair a les persones inscrites la seva participació, s’ha llançat una campanya de sortejos que, des d’aquesta setmana fins a la setmana de la cursa, es realitzaran cada dijous en directe a les xarxes socials amb diferents premis.

Entre els premis a repartir, hi ha menús de diferents restaurants, vals de bellesa, lots de diferents productes, targetes regal de material esportiu, i un munt d’obsequis més, que se sortejaran entre totes les persones inscrites fins aquella setmana. Tant els premis com el sorteig es podrà seguir per les xarxes de la cursa @cursaciutats (Facebook, Instagram, Twitter).

Aquests regals són possibles gràcies tant, a la participació de comerços de la ciutat, com d’altres empreses d’arreu del país que estan donant suport a la Cursa contra el càncer de pàncrees de Terrassa. Gràcies a les seves contribucions no tan sols s’obté una bossa de corredor que ja té fama, pel seu complet contingut, sinó també tots aquells regals que es sortegen.

Deixa un comentari