Mobile Week a Terrassa, tres dies per aprofundir en l’ús de les tecnologies

No Comment

Terrassa acollirà una trentena d’activitats durant els dies 8,9 i 10 de juliol, vinculades a temes com el fenomen Tik Tok, la compra online, les tecnologies aplicades a l’àmbit de la salut o la protecció de dades a internet, entre altres.


Presentació de la Mobile Weex Catalunya a Terrassa, el 21 de juny al Quadrant 0 (Foto: Rafel Casanova)

La ciutat acollirà durant els dies 8, 9 i 10 de juliol la Mobile Week Catalunya 2021 (MWC), amb l’objectiu d’apropar encara més les tecnologies a la ciutadania. Es tracta d’un programa de prop de 30 conferències i activitats, totes elles al voltant de tres grans temàtiques: la protecció de la nostra privacitat a Internet, les habilitats professionals digitals amb més demanda al mercat laboral, i el paper de la tecnologia durant les crisis. Terrassa és una de les 18 ciutats catalanes que participaran a la MWC. 

En col·laboració amb les escoles del Campus universitari de Terrassa, els agents econòmics i el teixit productiu de territori, els Serveis d’Innovació i d’Universitats estan organitzant un programa a través de sessions que es duran a terme en format híbrid, presencial i virtual. L’objectiu, transferir l’esperit i el coneixement del Mobile World Congress que se celebra a Barcelona i apropar-lo a la ciutadania, a la vegada que projectar la ciutat de Terrassa, les seves empreses i la transferència de coneixement a l’exterior. 

«Terrassa és una ciutat tecnològica, amb un campus molt potent, i per les seves empreses», ha expressat el regidor d’Economia Social i Innovació i Universitats, Pep Forn durant la presentació de la Mobile Week el 21 de juny. Forn  ha destacat que la Mobile Week arriba a Terrassa «amb l’objectiu d’intentar donar resposta, o si més no reflexionar, a l’entorn d’àmbits com la tecnologia, la innovació o la digitalització». 

La Mobile Week pretén doncs apropar la tecnologia a la ciutadania i crear espais de debat i reflexió per ajudar a tenir un sentit més crític sobre l’impacte de la tecnologia en la societat. D’aquesta manera, les persones que hi estiguin interessades podran participar de tallers familiars a l’entorn del fenomen Tik Tok, la compra online, xerrades sobre les tecnologies aplicades a l’àmbit de la salut o la protecció de dades, entre molts altres continguts vinculats a la tecnologia.

Les institucions, escoles i entitats que formaran part de la Mobile Week Terrassa són: Ajuntament de Terrassa (impulsora); Agama Interactive; Blocktac; CaixaBank; Cambra de Comerç; CECOT; CITM; Codelearn; Creat 360; Consorci Sanitari de Terrassa; Delaguila.pro; ESCAC; Escodi;Escola Sant Llorenç del Munt; EUIT; Euncet; FamilyCloud; Imancorp Fondation; Institut Jaume Cabré; Institut Torre del Palau; Jocs al segon; La revolució Tova; La Terrassada; LEITAT; OnBranding; Prenomics; TothomWeb; UOC; UPC – 50 aniversari; UPC – ESEIAAT; UPC – Òptica; UPC; UpWine; Diputació de Barcelona; SOC.

Totes les activitats programades són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de l’enllaç: https://mweek.com/terrassa/

Related Articles

Deixa un comentari