Ona Martínez serà l’alcaldable d’ERC a les municipals de 2023

No Comment

L’Assemblea local d’Esquerra Republicana ha escollit Ona Martínez com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any vinent.


Ona Martínez: “L’objectiu és clar: guanyar. Guanyar per continuar construint la ciutat on tots els terrassencs i les terrassenques hi puguin viure bé; amb qualitat de vida. Avui comencen el camí per guanyar una ciutat millor per a tots ells. I des d’avui ens posem a treballar col·lectivament per assolir l’alcaldia de Terrassa“.

Aquest dilluns 7 de febrer, la mesa de l’Assemblea ha donat a conèixer el resultat de les votacions a la sala del Centre Cívic Montserrat Roig. Amb un 58% dels suports, per sobre de l’altre candidat i també actual regidor a l’Ajuntament de Terrassa, Carles Caballero, Ona Martínez ha estat escollida per encapçalar la llista d’Esquerra Republicana als propers comicis i optar a l’alcaldia.

En una trobada realitzada en format híbrid, el primer missatge d’Ona Martínez com a candidata ha estat dirigit a totes les persones assistents al Centre Cívic Montserrat Roig o que han participat de format telemàtica en el procés de primàries: “Amb tota la força i la il·lusió assumeixo el repte, per guanyar i per continuar transformant Terrassa. Ho farem entre totes i tots els que esteu avui aquí, amb totes les terrassenques i els terrassencs, des de l’empatia i la voluntat de continuar fent una ciutat millor per a tothom.”

Foto: Tuiter @pepforn

Conscient que l’elecció com a cap de llista només és una passa en el camí, la nova candidata republicana ha posat l’accent en tota la feina feta per definir un projecte republicà que ara la formació defensa des del govern de la ciutat. “Governem i governem bé. Som la garantia que les coses passin, es transformen i no continuen igual.”

Ona Martínez: “L’objectiu és clar: guanyar. Guanyar per continuar construint la ciutat on tots els terrassencs i les terrassenques hi puguin viure bé; amb qualitat de vida”.

La cap de llista republicana també ha tingut un especial agraïment per Isaac Albert, a qui pren el relleu com a alcaldable, per tot l’aprenentatge i la feina desenvolupada durant aquests anys. Un agraïment correspost per Isaac Albert: “Comences un camí ple de dificultat però apassionant. Tens la preparació, el coneixement i la capacitat per encapçalar el projecte polític que liderarà la ciutat de Terrassa els pròxims anys”.

Nascuda l’any 1992, amb un lligam vital i familiar amb els barris del Segle XX i la Maurina, Ona Martínez va començar a implicar-se activament en la política i la ciutat als 16 anys en entrar al Jovent Republicà. Professional del món de la comunicació, no va ser fins al 2019 quan va decidir donar una passa endavant, sent elegida com a regidora i entrant en el govern del canvi a la ciutat. En el present mandat, ha portat regidories tan diverses com infància i joventut, qualitat democràtica, ciutadania, transparència, plans i projectes, memòria històrica o tecnologia.

Caballero deixarà de ser regidor quan acabi el mandat

Per la seva banda, l’altre candidat en aquest procés de primàries d’ERC Terrassa, Carles Caballero, ha felicitat la seva companya de partit i d’equip de govern, i ha anunciat també a través de les xarxes socials que en acabar el present mandat, deixarà de presentar-se a les llistes per optar a ser regidor.  “Amb les properes eleccions municipals donaré per tancada la meva etapa com a regidor de l’Ajuntament de Terrassa”, ha expressat Caballero, tot afegint: “Servir com a regidor representant ERC Terrassa i les terrassenques i els terrassencs ha estat un honor i mantindré la dedicació i la paraula donada fins al darrer dia”. 

Redacció

 

Related Articles

Deixa un comentari