Preocupació veïnal davant l’eventual eliminació de les places d’auxiliar de gestió del SAD a l’Ajuntament

No Comment

Redacció

A finals de desembre, la FAVT es feia ressò d’un missatge publicat pel sindicat SALT, de treballadores i treballadors de l’Ajuntament de Terrassa, en el qual s’afirmava que el govern local pretendria “eliminar” algunes de les poques places que queden (7) “d’auxiliar de gestió del SAD”, servei d’assistència domiciliària.

La preocupació de la Federació d’associacions veïnals és especialment gran tot just quan aquest mes de desembre s’havia iniciat una campanya per la remunicipalització d’aquest servei i altres que l’Ajuntament té externalitzats.

Per la seva banda, representants del sindicat SALT consultades per Malarrassa, informaren que troben, com a mínim, “contradictori” i “preocupant” que el govern pugui prendre una decisió d’aquesta mena, que significaria la “liquidació” del poc de gestió pública que queda del SAD.

Això, a més, després d’haver-se compromès públicament l’Alcalde Jordi Ballart a remunicipalitzar el servei, i tot just quan començava l’esmentada campanya ciutadana en favor de què el servei estigui al 100% en mans de gestores públiques, com és la mateixa titularitat i responsabilitat última.

Related Articles

Deixa un comentari