Synusia presenta virtualment el llibre ‘Cómo crear espacios más seguros’, dimecres 13 de gener

No Comment
El dimecres 13 de gener a les 19h, Synusia convida a la presentació virtual del llibre “Cómo crear espacios más seguros” (Orciny Press) de Shawna Potter. Durant la presentació hi participaran Hugo Camacho, editor i traductor del llibre, i Anabel Sesma, companya del moviment feminista de Terrassa. La presentació es podrà seguir en aquest enllaç de Youtube.
 
L’autora del llibre Shawna Potter (cantant de la banda War on Women) porta anys enfrontant-se al masclisme i a l’assetjament, tant a les seves lletres com a l’escenari. També ha impartit formacions a locals i espais comunitaris sobre com crear entorns més segurs per a persones discriminades. Ara, tota aquesta experiència, ha esdevingut una guia concisa per a tot tipus d’espais, des de galeries d’art fins a sales de concerts, que vulguin mantenir-se lliures d’agressions.
 
Per a la presentació d’aquest llibre s’abordaran temes com “què entenem per espais segurs”, “com es creen protocols per a espais i quines problemàtiques i realitats s’han de tenir en compte alhora de crear-los” entre d’altres.

Related Articles

Deixa un comentari