Taller de fotografia i acceptació corporal des de la diversitat

No Comment

Taller d’acceptació corporal per a dones i persones no binàries

A càrrec d’Amaia Txabarri Badiola

Des de Catarsi Feminista, estem molt contentes de presentar-vos el nostre nou taller “d’Acceptació Corporal”. En aquest nou taller utilitzarem el Bodypaint i l’autoretrat com a mitjà artístic per l’empoderament de les dones i persones no binàries. Volem generar un espai segur on poder plantejar-nos com habitem els nostres cossos, a més de fomentar l’autoamor des de la diversitat corporal i la perspectiva feminista.

Objectiu

L’objectiu és crear una nova connexió amb els nostres cossos mitjançant el contacte i la visualització dels mateixos a través de la pintura corporal i la fotografia. D’aquesta manera, volem apropar-nos a nosaltres mateixes, descobrir la diversitat corporal col·lectiva des de la tendresa i així començar un procés de reconciliació i reapropiació dels nostres cossos.

Tanmateix, teixirem xarxes entre nosaltres connectarem amb el que sentim i transformarem les nostres mirades cap a nosaltres mateixes i cap a les altres. Es tracta de deconstruir l’imaginari corporal que ens han imposat, per generar un altre model corporal des de la diversitat.

Taller

Lloc: Amics de les Arts i Joventuts Musicals

Adreça: C/ Sant Joan, 46, 1, Terrassa.

Dia: 29 de juny.

Hora: 18:30h.

Duració: 2 hores i mitja.

Format: Presencial.

~ No fa falta despullar-se per fer el taller ~ Fem cas als nostres ritme i necessitats ~

Related Articles

Deixa un comentari