malarrassa
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Àgora sobre el Dret a l’Habitatge

abril 12 12:00 - 13:00

La iniciativa es fa en el marc de l’estudi dels drets humans a Catalunya, impulsat pel Síndic de Greuges i l’Institut de Drets Humans.

El passat dia 2 d’abril va tenir lloc a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER) la jornada introductòria de l’Àgora sobre el Dret a l’Habitatge en la que es va exposar el contingut i la metodologia amb la qual s’iniciaran aquests processos de debat i consulta sobre aquest dret humà, amb la finalitat d’elaborar un ampli Pla de propostes legislatives que s’elevin al Parlament de Catalunya.

Aquestes àgores van ser proposades per l’Estructura de Drets Humans de Catalunya per tal d’iniciar una participació pública per a la construcció d’un Pla de Drets Humans amb aportacions de persones i organitzacions que treballen en qüestions relacionades amb els drets humans i els moviments socials.

L’Estructura de Drets Humans ha estat creada pel Síndic de Greuges de Catalunya i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, que han encomanat als col·legis d’advocats catalans que hi participin a través de les seves respectives Comissions de Drets Humans. 

Dintre d’aquesta iniciativa, el Col·legi d’Advocats de Terrassa ha decidit tractar el dret a l’habitatge, i per aquest motiu ha obert la convocatòria als lletrats que vulguin participar en aquest espai de diàleg.

En aquella sessió introductòria es va decidir convocar la Primera Àgora sobre el Dret a l’Habitatge per al proper dia 12 d’abril de 2019, aquest divendres, a les 12 hores. La trobada tindrà lloc a la sala d’actes de l’ICATER.
                      
En aquesta primera sessió s’ha convidat a assistir als següents col·lectius locals: Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Col·lectiu sense Habitatge, Sindicat de Llogaters, Espai Drets i el Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana.

El mes de juny, l’Estructura de Drets Humans de Catalunya treballarà per compilar totes les propostes i elaborar el document final del Pla, que es presentarà a principis de juliol en un acte públic.

Les persones inscrites a l’Àgora podran rebre un Certificat de l’Estructura que n’acrediti la participació.

Detalls

Data:
abril 12
Hora:
12:00 - 13:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Comissió de Drets Humans de l’ICATER

Recinte

ICATER
c. Gabriel Querol 21 + Mapa de Google

Deixa un comentari