Dissabte 6 de juliol, al Parc de Sant Jordi, se celebra la Diadacoop festa del cooperativisme Diadacoop

No Comment

Aquest dissabte 6 de juliol any, se celebra al parc de Sant Jordi el Dia Internacional de les Cooperatives – DiadaCoop. La XES Terrassa fa d’amfitriona d’aquest esdeveniment on el cooperativisme surt al carrer, de forma lúdica, propositiva i reivindicativa. Es tracta de fer veure com aquest moviment es consolida com una manera de fer empresa i de fer economia alternativa a la dominant. L’objectiu és fer pedagogia de les finalitats, principis i valors de l’economia social i solidària, per reivindicar la nostra opció cooperativista i evidenciar que és possible gestionar l’activitat econòmica de manera democràtica i al servei de les persones. El cooperativisme vol construir un futur millor, més just, democràtic, solidari i sostenible que el present que vivim.

Des de la XES també es fa una crida a col·laborar amb les despeses de la jornada i a contribuir a crear un fons comú per als anys vinents.

Per la inscripció a la jornada caldrà que apunteu el nombre previst de persones assistents a l’apartat comentari i recordeu reservar el sopar per poder preveure el càtering.

6 de juliol a partir de les 18.30 Sopar popular i cooperatiu al Parc Sant Jordi de Terrassa.
Impulsat per XES Terrassa i amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la resta d’entitats representatives del cooperativisme català.

Programa de la Diadacoop 2019 del 6 de juliol

18.30 h. Benvinguda. Mostra d’entitats locals de l’ESS
18.45 h. Espai de cures per Més Revolta
19.30 h. Exhibició gimnàstica pel Club Gimnàstic de Terrassa
20 h. Concert per les cooperatives d’alumnes músics de l’escola Tecnos
20.30 h. Parlaments. Lectura del manifest
21.00 h. Sopar popular elaborat per l’Ecobotiga L’Egarenca.
22.30 h. Actuació del grup Miratjazz i barra amb cerveses artesanes Ninkasi
24 h. Final de la Diadacoop

El càtering del sopar de la Diadacoop d’enguany el portarà l’ecobotiga L’Egarenca, situada al carrer del Nord 105 de Terrassa, una associació de consum sense ànim de lucre que fomenta el consum responsable des de l’any 2001. El preu del menú del sopar de la diadacoop 2019 és de 13€. Hi ha dues opcions: amb carn i veganes.

  • L’opció amb carn inclou xurrasco de vedella ecològica.
  • L’opció vegana inclourà diferents elaborats amb tofu. L’aigua i el vi està inclòs en el menú.

Per reservar el sopar de forma individual, cal omplir el següent formulari i fer un ingrés de 13€ al compte corrent ES64 1491 0001 2220 7147 5129, indicant com a beneficiari ECOBOTIGA L’EGARENCA i com a concepte DIADACOOP2019 + SOPAR+1r COGNOM+NOM. Tant en domicili i població de la destinació de la transferència podeu escriure TERRASSA 08221.

Deixa un comentari