El proper diumenge 28 arriba la V Fira Agroecològica a la Plaça Vella

No Comment

cartell V Fira Agroecològica Vallès

L’acte central serà el proper diumenge 28 de maig a la Plaça Vella durant tot el dia amb la participació de més d’una quinzena de productors del sector ecològic. 

Aquest diumenge 28 de maig arriba a Terrassa la cinquena Fira Agroecològica. Organitzada per PIC Vallès i l’Ajuntament de Terrassa, l’acte central es farà a la Plaça Vella de 10 a 14 hores.

La trobada comptarà amb una vintena de productors/es i artesans/es agroecològics i entitats de consum responsable que exposaran els seus productes i projectes a partir de les 10 del matí. Durant la jornada hi haurà xerrades i debats sobre la producció ecològica del porcí, models de consum cooperatiu i un dinar popular.

Durant la jornada de diumenge i al llarg de la setmana tindran lloc xerrades i debats amb la participació de diverses entitats, associacions i projectes. Entre aquestes, hi participaran KATUMA, plataforma pel consum col·laboratiu i la producció agroecològica, LLAVORA, producció ecològica del sector porcí, i ASIA, Assoaciació salut i agroecològica.

Les cooperatives de consum locals, protagonistes amb cistelles al carrer

Per complementar aquesta edició, del 29 de maig a l’1 de juny les tres cooperatives de consum de Terrassa sortiran al carrer per donar a conèixer el funcionament del consum cooperatiu amb el repartiment de les cistelles als seus socis. Les acciones les duran a terme la Coope Atzur  el 29 de maig a la Plaça del Progrés, la Coope Candela el dia 31 plaça Vella. Finalment, la Coope Kopikua ho farà l’1 de juny a la seva seu a Can Palet del carrer Duquessa de la Victòria 25-27.

L’edició es tancarà el dia dijous 1 de juny amb una xerrada sobre el lliure comerç a càrrec de Fernando “Topo” Saz, portaveu de l’Associació Salut i Agroecologia (ASiA) / Ecologistes en acció.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari