Es presenta el documental #OligopolyOFF per una revolució energètica

1 Comment

El dijous 7 de maig es presenta la campanya #OligopolyOFF per la sobirania energètica ciutadana, a les 7 de la tarda, a l’Ateneu Candela. La presentació es farà projectant un documental, que s’emetrà de forma simultània a una seixantena de ciutats en tot l’estat (els llocs es poden consultar aquí). L’acte a Terrassa està organitzat pel grup local de Som Energia. Després del passi hi haurà una taula rodona per comentar el documental i debatre sobre la situació del mercat elèctric.

Aquesta campanya pretén oferir informació sobre la situació actual energètica i la manca de responsabilitat política vers el control dels recursos en mans d’un oligopoli, així com mostrar projectes col·lectius en marxa dins i fora de l’estat generats per la ciutadania.

El documental OligopolyOFF, dirigit per Alba del Campo, ha estat produït per la Plataforma por un Nuevo Modelo Energético i finançat col·lectivament per més de 600 persones. Són 120 minuts de documental fruit de dos anys de feina i més de 100 hores de gravació.

oligopoly_se-terrassa

Related Articles

1 Comment

  1. LuisB

    Cambiarse de compañía eléctrica es más fácil

    que cambiarse de compañía de móvil.-

    ¿a qué esperas para dar el salto fuera del

    Oligopolio Eléctrico?

Deixa un comentari