Es presenta el Mandarina Market, fira tèxtil local i de moda responsable

No Comment

Fa uns dies es presentava a les xarxes socials el Mandarina Market, una fira de disseny tèxtil independent que es celebrarà el proper dissabte 15 de 10h a 20h al Bau House.

Organitzada sota les premisses de venda directa i de kilòmetre zero, el Mandarina Market sorgeix de la confluència de diferents dissenyadors locals que comparteixen filosofia: promoure un consum de moda responsable amb roba feta de manera paral·lela a les modes i temporades que assolen la indústria tèxtil global.

Les set marques locals que impulsen aquest projecte (Yellow Studio, Homoastral, UnadeKap, Sorongo, Inhala Exhala, Art&Seams i Lamaio) tenen per objectiu aconseguir un consum de moda més responsable i, sobre tot, més proper. Per aconseguir-ho celebren aquesta primera edició d’una fira que volen que esdevengui, entre d’altres, una ocasió per poder explicar què fan i conèixer la gent que es posarà les seves peces de roba. I també és una manera de promoure el disseny que es fa a Terrassa, conèixer i fer xarxa amb altres creadors de la ciutat, ens diu una de les organitzadores.

A més a més dels dissenyadors, el Mandarina Market comptarà amb la presència de l’artista egarenca Irene Pérez que impartirà un taller de teixir amb les mans per a tota la família. Al migdia, el Mandarina serà amenitzat pel Dj Original Soulboy mentre que a les sis de la tarda serà la Dj Capitana qui posarà música per encarar la part final de l’esdeveniment.

Related Articles

Deixa un comentari