Jornada sobre salut: l’estil de vida i les malalties, de Bionatus

No Comment

Bionatus organitza el proper diumenge 28 de desembre la 1ª Jornada de Salut: l’estil de vida i les malalties. Aquesta jornada es durà a terme al carrer de Sant Marc, 94, en el barri de Ca n’Aurell (a prop del Parc de Sant Jordi). La programació de la jornada constarà de conferències, tallers, venda d’aliments ecològics, de productes per a la salut, d’artesania i de segona mà. L’horari de l’esdeveniment serà de 9 a 18 hores.

A banda de poder participar en els diferents actes previstos, l’entrada a la jornada inclou esmorzar, dinar i berenar ecològic i saludable, amb preus que oscil·len entre els 8 i els 16 euros, segons el menú a escollir. Hi haurà també servei de cangur per a nens (consultar preus en el cartell). Les entrades es poden adquirir en els següents centres i botigues:

  • Club 3Generacions (primera planta del Centre Comercial S.XXI, Ctra. Rubí, 60)
  • Fuxium (C/ de l’Ancianitat, 91)
  • Botiga Tu Mateix (C/ Pare Llaurador, 3)
  • Espai Sacra (C/ Independència, 95)
  • Viulògic (Plaça del Progrés, 3)
  • Masia Ca n’Oliveró, parada 184 al Mercat de la Independència.

Per a més informació sobre la jornada, es pot contactar a través del telèfon 646 612 948, o via correu electrònic: info@bionatus.net.

En defensa de la salut i dels drets dels infants

Bionatus és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu de promocionar els drets dels infants i també de la salut. Entre d’altres, aquesta entitat ubicada a Terrassa (tot i que actua presencialment i també a nivell virtual a tot Catalunya), duu a terme activitats sobre alimentació i nutrició, teràpies alternatives, tallers de cuina, així com diversos tallers formatius al voltant de les teràpies alternatives.

1ª Jornada Salut Bionatus Cartell de la 1ª Jornada de Salut de Bionatus

Related Articles

Deixa un comentari