Jornades esportives de l’Escola Cooperativa l’Eina

No Comment

La cooperativa egarenca l’Eina celebra aquest dissabte dia 12 les IV Jornades esportives de la seva escola esportiva. La jornada es durà a terme a l’Escola Bisbat d’Ègara, de les 9 a les 14 hores, i en la mateixa participaran més de 15 escoles i centres esportius de Terrassa i rodalies: Escola L’Heura, Escola Bisbat d’Egara, Escola Pau Vila, Escola El Vapor, Futbol Sala Ca n’Anglada, Club Natació Terrassa, Escola Pau Casal (Vacarisses), Handbol Terrassa, Vacarisses Futbol Sala, Club Sant Pere de Bàsquet, Escola Roser Capdevila, Club d’Esgrima Terrassa, ISUR, Escola Isaac Peral, XVI de Setembre AAVV Vilardell, IES Terrassa, Arraona Futbol Sala (Sabadell) i l’Escola Futbol Sala González – Serra.

Es faran partits amistosos de futbol, bàsquet , handbol i multiesport, així com a demostracions d’activitats i esports com Esgrima, Hip-hop, patinatge i Judo. En total es preveu la participació de prop de 350 infants. L’objectiu de les jornades, organitzades per la Cooperativa l’Eina, és el de fer la cloenda del curs esportiu i crear un espai de trobada i relació al voltant de l’esport d’infants i famílies de diferents escoles de Terrassa i rodalies.

L’horari de les jornades serà el següent:

9:00 a 9:10 Acollida i benvinguda dels equips i participants.

9:10 a 12:50 Realització dels partits i activitats, amb entrega de medalles i obsequi als i les participants.

12:50 a 14:00 Cloenda i acomiadament

Hi haurà servei de monitoratge pels infants més petits.

L’Eina Cooperativa és una entitat sense ànim de lucre que vol contribuir al desenvolupament social sostenible de les persones, entitats i territoris amb els que hi treballem, donant resposta a les necessitats concretes des del compromís i la responsabilitat social.

Related Articles

Deixa un comentari