La Coope Candela al Dilluns de l’Economia Solidària, 3 d’abril

No Comment

En el marc del Dilluns de l’Economia Social i Solidària que organitza la XES Terrassa, aquest 3 d’abril intervindrà l’Associació pel Consum Responsable i la Sostenibilitat, que duu a terme el grup de consum de la Coope Candela. Serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).

Aquest és un espai impulsat per la XES i l’Ateneu Cooperatiu, i que compta amb la participació de cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.


 

cartell dilluns ESS abril

La Coope Candela neix l’any 2001 com una cooperativa de consum responsable i agroecològic dins de l’Ateneu Candela. Funciona com grup de persones que s’uneixen per dur a terme un consum crític, compromès i coherent amb un conjunt de criteris de compra acordats per tots, així com per crear un projecte transformador que reflexioni i trenqui les lògiques de producció-distribució-consum de l’actual sistema econòmic i social.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari