La cooperativa La Revolta s’adhereix a la Vaga Feminista amb tot un seguit d’activitats

No Comment

La Revolta ha anunciat que s’adhereix a la Vaga General Feminista, així com a les convocatòries principals que es duran a terme a Terrassa. D’aquesta forma, aquesta cooperativa local situada al carrer Volta, en la qual totes les treballadores són dones, no obrirà la cafeteria ni el restaurant durant la jornada.

En el seu lloc, les treballadores i dones usuàries han organitzat diverses activitats per acompanyar l’aturada general reivindicativa, “a partir de les propostes de dones que habitualment acudeixen a La Revolta”, informa la Vanessa Andreu, sòcia i treballadora de la cooperativa.

Entre d’altres, un grup de dones durà a terme un sopar de clausura de la jornada, conjuntament amb el Casal de la Dona, per xerrar amb membres de la mateixa sobre la seva situació en llocs de treball amb homes. Des de la cooperativa, la Vanessa aclareix que “no es tracta d’un sopar de portes obertes, sinó de sopar de germanor amb amigues, pensades per les mateixes dones i sòcies de la cooperativa, i d’un grup de dones que habitualment assisteixen a la cafeteria”.

La resta d’activitats inclouen un espai obert de lectures, un taller sobre sexualitat femenina, i una masterclass de cant, així com la presentació d’un cercle de dones, tal com es pot veure al cartell de difusió. Les sòcies i treballadores de La Revolta participaran igualment a la concentració que es farà a les 12h davant l’Ajuntament, i a la manifestació que està convocada a les 8 del vespre pel centre de la ciutat.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari