L’Economia Social i Solidària inunda un any més la plaça Vella amb els valors del cooperativisme

No Comment

El passat dissabte 23 de novembre, en la que ha estat la quarta edició, va tenir lloc la Fira d’Economia Social i Solidària de Terrassa. Fins a 53 entitats i empreses cooperatives que actuen a la ciutat han mostrat al nombrós públic assistent les seves activitats, i han difós el nivell actual del cooperativisme egarenc. Aquesta 4a Fira ha estat un dels punts clau de la present edició de la Terrassa Cooperativa, que s’està duent a terme durant tot el mes de novembre.

La Fira ha comptat, a més de la presència de totes aquestes entitats, amb diversos tallers, actuacions musicals per part de les cooperatives d’alumnes de les escoles El Cim, Tecnos i Cultura Pràctica, i una exhibició gimnàstica del Gimnàstic Terrassa.

Pel que fa al vessant més institucional, durant la visita realitzada a totes les parades instal·lades, el tinent d’alcalde Isaac Albert i la tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Núria Marin, han estat acompanyats pel conseller de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal del Vallès Occidental i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés. 

Galeria d’imatges

Deixa un comentari