Visita guiada a les instal·lacions de FUPAR

No Comment

Aquest divendres 17 de novembre de 15:30 a 16:30 visita guiada  per les instal·lacions de Fupar.

Fupar és una entitat d’economia social i sense finalitat de lucre referent al Vallès Occidental, constituïda el 23 de setembre de 1985 com una entitat continuadora de l’activitat dels Tallers Protegits Amat Roumens, creats el 23 d’agost de 1971, per donar continuïtat al procés de formació i inclusió sociolaboral de les persones adultes amb diversitat funcional.

Entre els objectius hi ha situar a les persones amb diversitat funcional, prioritàriament intel·lectual i del desenvolupament, al centre del procés vital, oferint suports d’orientació a la feina, suports terapèutics, psicopedagògics i socials oportuns, de caràcter professional i / o natural, sota criteris ètics, d’excel·lència, innovació i equitat.

Alhora promovem la inserció laboral de persones amb discapacitat física, sensorial i derivada de salut mental amb un programa de productes i serveis que ofereixen tal i com serveis de jardineria, industrials o fent producte propi i treballs d’impressió.

Per poder gaudir de la visita us heu d’inscriure a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

 

Related Articles

Deixa un comentari