9è Festival de Sopes del Món – Torre-sana. 25 d’octubre

1 Comment

9è FESTIVAL DE SOPES DEL MÓN – TORRE-SANA

25 d’octubre de 11 a 14 hores. Parc de Gernika – C/ Alaba

Celebració del festival de sopes, any 2012. Foto: AVV Torre-sana Celebració del festival de sopes, any 2012. Foto: AVV Torre-sana

Aquest any, el Festival de Sopes del Món arriba a la seva novena edició, un esdeveniment social i gastronòmic que promou el coneixement cultural i la relació de veïns/es de diferents orígens i realitats personals, a través de l’intercanvi gastronòmic.

Terrassa i molt concretament Torre-sana té una llarga tradició d’acollida a persones que des de principis dels anys 50 varen trobar a casa nostre possibilitats de superació personal i econòmica, llavors va ser fonamentalment immigració procedent de territori espanyol, avui aquesta arriba d’indrets mes llunyans i per tant mes desconeguda.

En aquesta ocasió volem dotar de un caràcter mes solidari aquesta festa i per tan, hem incorporat un seguit d’activitats a les que us convidem a participar i a retrobar-nos novament amb els caldos i sopes símbols de diversitat i element comú a tots els pobles, amb les olors i els productes del camp, els sabors de la terra convertits en aliment per nodrir les necessitats alimentàries dels nostres pobles, que en les actuals condicions de crisis i emergència social, cobren una especial rellevància.

Prepareu la vostre recepta i participeu un any mes o per primera vegada en aquesta, ja tradicional festa de germanor i convivència a la nostre ciutat.

Podeu inscriure-us fins el 20 d’octubre a: avtorre-sana@hotmail.com o contactant amb l’Oriol Vicente al 622721949 adjuntant:
*Nom de la sopa.
*Nom de la entitat o persona particular.
*Nom del cuiner/a
*Nom de la recepta i una mica d’història de la sopa.

A mes aquest any, comptarem amb un espai de carpes perquè totes les entitats cíviques i veïnals podeu oferir les vostres propostes a la ciutadania

Us esperem.

AAVV TORRE-SANA
Setembre 2015

Related Articles

1 Comment

  1. jordi

    animo als veïns de Terrassa a anar aquest festival on hi trovareu solidaritat, convivencia entre les diferents persones de Terrassa i coneixer un barri encantador amb una associació mol activa.
    tot i no poder ser hi un record mol especial per a tots aquells que feu posible un esdevenimeent com aquest jordi

Deixa un comentari