A Torre-sana per la sanitat pública i contra la passarel·la de Mútua

No Comment

La tarda del dijous 25, el barri de Torre-sana ha fet costat a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa.

Assistents a la trobada informativa i de debat al casal de Torre-sana, el passat dijous 25 de setembre Foto: OC Assistents a la trobada informativa i de debat al casal de Torre-sana, el passat dijous 25 de setembre Foto: OC

El Casal Cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell, ha acollit la projecció del documental “La Salut el negoci de la vida, pagar per viure” i després, els assistents han pogut debatre sobre les retallades sanitàries i la corrupció a la nostre ciutat; tanmateix, ha quedat clar que les reclamacions fan que els temps d’espera siguin molt més curtn i que tan sols mostrant el rebuig a la sanitat privada podrem salvar el model de sanitat pública que els diferents governs ens volen robar.

A les intervencions, els assistents han explicat diversos casos de espera per a ser intervinguts, la protesta per les retallades en les partides de dependència, i instant a la Plataforma a lluitar tots plegats contra aquesta injustícia que afecta a moltes famílies.

Finalment, membres de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT), han explicat les al·legacions que aquesta entitat ha fet al projecte de passarel·la que Mútua de Terrassa vol fer per unir urgències amb les noves instal·lacions projectades al Parc de Vallparadís.

Els assistents han mostrat el suport tant a la FAVT com a la Plataforma en la Lluita per evitar aquesta obra, la qual compta amb la complicitat del Ple Municipal egarenc.

O.Cardona

 

Related Articles

Deixa un comentari