Al carrer la revista Bocamoll del desembre

No Comment

Ha sortit al carrer el Bocamoll del desembre, la revista quadrimestral editada per l’Associació de Veïns del Barri Segle XX. Es tracta de la publicació número 89.


En aquesta edició, la darrera del l’any, l’associació veïnal del barri denuncia en el seu editorial la deixadesa d’alguns equipaments i serveis: molts carrers sense asfaltar “com en els anys seixanta i setanta”, el Casal de Gent Gran abandonat, o els barracots de l’Escola Sala i Badrinas, que no té data de finalització, el projecte de la qual se’n parla àmpliament en una menció apart. Els veïns continuen reivindicant i batallant per què el barri estigui alguna vegada “acabat”.

barri segle xxD’altra banda, es descriu la situació actual de diversos aspectes, com són l’estat dels residus i la neteja, el greu problema que suposa la mobilitat per als vianants, i es fa menció de l’hort urbà que està previst que doni inici la seva activitat en breus.

L’edició conté, com és habitual, una porció d’història del barri, en aquesta ocasió una explicació de la situació dels seus carrers l’any 1936, a càrrec de Rafael Comes. També es reprodueix una entrevista amb Jordi Munill, vocal responsable d’esports de l’AVV Segle XX, així com altres activitats i temes d’interès vinculats al barri i també a la ciutat.

El Bocamoll es reparteix gratuïtament entre tots els veïns i veïnes del barri de segle XX, i es pot trobar a la xarxa de biblioteques de la ciutat. Es pot descarregar la revista sencera aquí.

Related Articles

Deixa un comentari