Arran fa un acte al carrer contra la pressió estètica i el consumisme

No Comment

Ahir dissabte, el col·lectiu juvenil i feminista Arran ha dut a terme una acció al carrer per denunciar el model de producció i consum capitalista, encara més habitual en aquestes dates post-nadalenques. I les conseqüències que això genera, com és la pressió estètica que recau sobretot en les dones.

maniqui arranArran ha aprofitat el primer dissabte de rebaixes per repartir octavetes i conversar amb persones que passejaven per la zona del portal de Sant Roc, i explicar-los que l’esperit consumista “crea necessitats a mida d’uns pocs, els propietaris dels mitjans de producció”, i que a més serveix per perpetuar un rol de la dona basat en la pressió estètica: “establir ideals de bellesa inassolibles que volen que ens passem la vida perseguint”.

Arran ha volgut denunciar que els cossos reals no són com els maniquís de les botigues de roba. Per això, ha col·locat un cartell amb les mides d’un maniquí, per qui volgués comprovar si era capaç d’encaixar dintre d’aquest cànon que es pretén imposar.

En última instància, la formació pretén que “els carrers de Terrassa estiguin lliures d’aquesta pressió estètica, perquè som boniques tal com som i n’estem orgulloses”.

Related Articles

Deixa un comentari