Arran, SEPC i la CUP celebren aquest diumenge la VI Calçotada Antipatriarcal

No Comment

presentació calçotada cup arran

Diferents membres d’Arran, de SEPC i de la CUP han comparegut conjuntament al Passeig de les Lletres per mostrar públicament el cartell de la sisena edició de la Calçotada Antipatriarcal, la qual tindrà lloc a Terrassa aquest diumenge a la Plaça d’Andalusia.

Tal com han explicat la militant d’Arran Judith Moreno, “el primer Concurs d’allioli que donarà el tret de sortida a la diada des de les 12 hores”. I ha afegit: “Seguidament arribarà el vermuth acompanyat d’un recital de poesia, a càrrec dels poetes terrassencs Oriol Estripaboires i La Marina”. La sobretaula, a més a més, estarà amenitzada per un monòleg feminista en boca de Núria Pérez.

Finalment, hi haurà el concert del grup musical barceloní La Purria. Durant tot el dia, a més a més, les assistents podran visitar l’exposició itinerant, situada al mateix parc de la plaça Andalusia, obra de l’artista Lila (Elena Ortega).

botomalarrassa

Cal destacar que els aliments seran en la seva majoria ecològics o de proximitat. Tal com ha explicat Roc Padró, militant de la CUP, “els calçots procedeixen del cultiu de la cooperativa El Molí a Calders; mentre que la carn, el pa i la coca prové de diferents comerços d’Ullastrell”.

Crida a passar de les paraules als fets i fer una Terrassa feminista en la pràctica

La jornada festiva i reivindicativa de diumenge dóna el tret de sortida als actes de l’Esquerra Independentista en torn al 8 de Març, que té lloc dimecres que ve, i que comptarà amb una manifestació comarcal a Sabadell, dimarts dia 7. En aquest sentit, L’Esquerra Independentista ha fet una crida avui a lluitar per que l’autodenominació institucional de “Terrassa Feminista” no sigui paper mullat, sinó una categoria que respongui a la realitat de la ciutat. De les paraules als fets.

Related Articles

Deixa un comentari