Campanya de micromecenatge d’El Corralito per condicionar el seu local

No Comment

La campanya de micromecenatge està en marxa a través de la plataforma de Goteo.org


El Corralito CCA, únic centre de creació artística contemporània de la ciutat, s’ha proposat millorar i condicionar el seu espai de creacions artístiques, per tal de poder oferir un servei digne i de qualitat per a les seves residents. El grup de joves d’El Corralito ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la coneguda plataforma Goteo.org.

La campanya estarà activa fins a finals de juny. Només cal entrar dins del següent enllaç: goteo.cc/elgalliner o entrant a la plataforma de goteo.org i buscant el projecte “El Galliner” d’El Corralito i escollir quina donació es vol aportar a canvi de les recompenses que us ofereix el centre.

El Corralito CCA és una comunitat de joves creatives autogestionades que desenvolupen projectes en l’àmbit de l’art i la cultura des de l’any 2015. El projecte es basa a facilitar la participació col·lectiva entre diferents artistes de la ciutat, per tal d’articular i enfortir el teixit cultural i artístic d’aquesta. Amb tot el centre desenvolupa la seva activitat posant les persones i la seva capacitat d’intervenir com a protagonistes, amb la intenció de transformar les dinàmiques socials i culturals.

Amb aquest micromecenatge el Corralito pretén condicionar el centre, per tal de convertir-lo en un espai més complet i ben equipat per a les seves artistes i per a les ciutadanes de la ciutat en general. Es vol arribar a més persones i poder seguir teixint un entramat cultural, artístic i crític a la ciutat de Terrassa.

 

Related Articles

Deixa un comentari