Campanya de suport al periòdic “Cafèambllet”

No Comment

La revista Cafèambllet, nascuda al Maresme i que va guanyar notorietat en ser denunciada davant la Justícia per dirigents de la Sanitat Pública i privada, alguns notoris membres de CiU, per publicar informacions que els comprometien i acusaven pels seus negocis fraudulents en el sector, va ser absolta de culpa. Els criminals, però, encara caminen lliures i fan de les seves. Seguint la feina d’informar a la ciutadania, Cafèambllet va fer una aposta per esdevenir informatiu d’àmbit nacional, com ja s’ha informat des d’aquest informatiu local. Avui, el col·lectiu editorial de Malarrassa dóna suport a la campanya que aquest mitjà porta a terme per poder continuar realitzant aquest periodisme d’investigació i denúncia i fa una crida a donar suport al projecte ja en marxa.

Crida dels promotors de Cafèambllet per la campanya de suport al periòdic:

Hola!
Som la Marta i l’Albano, de la revista cafèambllet. Hem posat en marxa una campanya de Verkami per imprimir mig milió d’exemplars per explicar allò que no explica la premsa de la banca. T’escrivim aquest e-mail per demanar-te ajuda.

1) Què hem fet fins ara?
Els grans grups de comunicació estan en mans de la banca i per a molta gent aquesta és la seva única font d’informació. Cada matí milers d’exemplars de La Vanguardia –propietat del vicepresident de La Caixa– es regalen als trens, universitats i fàbriques. Per plantar cara a aquesta situació, fa uns mesos vam demanar ajuda per finançar quatre edicions amb 535.000 exemplars i repartir-los gratuïtament. Per arribar allà on no arriben les xarxes. Per estar presents a cada bar, a cada biblioteca, a cada perruqueria…
Aquestes són les quatre edicions que hem fet:cafeambllet portades

2) Per poder seguir necessitem 2 coses:

a) Que participis a la campanya de Verkami. Volem fer mig milió d’exemplars més. Per cada 10€ aportats, estaràs fent possible la producció, impressió i distribució de 75 exemplars. No et demanem diners només per a oferir-te informació. Et demanem diners per a que aquesta informació arribi a molta gent.  Creiem que cada exemplar amb informació independent és una oportunitat per canviar el món.

b)La segona cosa que necessitem (MOLT IMPORTANT!!!)és que ens ajudis a fer arribar aquest email als teus contactes. Et demanem que el copiïs i l’enviïs als teus contactes. Perquè la informació, o la paguem entre tots, o la paga La Caixa.
El cafèambllet no rep subvencions, ni accepta publicitat de bancs, empreses de l’IBEX o de partits polítics. Creiem que només així pot existir un periodisme veritablement lliure. Ens ajudes?
Si tens qualsevol dubte sobre la campanya o sobre el projecte, escriu-nos un correu a cafeamblletcatalunya@gmail.com o envia’ns un SMS o WhatsApp al 686 99 11 37.
Moltes gràcies per tot!
Una abraçada,
Marta i Albano

Related Articles

Deixa un comentari