Can Vies acull la campanya contra el desallotjament del Kasalet

No Comment

Els actes de la campanya “El Kasalet Som Totes” iniciada fa setmanes per aturar el desallotjament del Casal Okupat i Autogestionat Joan Berney es traslladaran aquest dissabte 6 a la històrica okupa barcelonina Can Vies que celebra el seu 20è aniversari.

Precisament al maig farà tres anys que Can Vies, un dels espais més importants de la lluita anticapitalista a la capital barcelonina, va ser desallotjat arran d’una ordre judicial similar a la rebuda recentment pel Kasalet. Tot i que amb el desallotjament es va iniciar l’enderrocament de l’edifici, la pressió veïnal i el suport contundent de nombrosos col·lectius no només al país sino a tot l’estat va aconseguir que l’Ajuntament de Barcelona paralitzés la demolició de l’edifici, permetent als col·lectius de Can Vies refundar la seva assemblea i reprendre la seva agenda d’activitats socials.

El Kasalet, l’assemblea del qual va fer pública la seva solidaritat amb Can Vies durant tot el procés de desallotjament, visita ara aquest espai per oferir una xerrada informativa al voltant de la seva pròpia situació judicial. La xerrada, que començarà a les 12h, anirà seguida d’un “pintxo-pote solidari” destinat a recaptar diners que ajudin a finançar la campanya de defensa del Kasalet. Les activitats es completaran amb l’actuació de Protestango i un Cercaquintos posterior.

 

cartell Kasalet Can Vies

Related Articles

Deixa un comentari