Centre Excursionista convoca a la 3ª Caminada Popular Solidària Rangoli, 26 d’abril

No Comment

Diumenge 26 d’abril · 3ª Caminada Popular Solidària Rangoli 

La teva inscripció és el suplement alimentari d’un infant per tot un any.
Aquest any dediquem la Caminada Solidària al Francesc Cardellach, representant de la fundació Vicente Ferrer a Terrassa, que ens va deixar mentre la preparàvem. Els organitzadors pensem que fer-la, i que sigui un èxit, és el millor homenatge que li podem fer.caminada_rangoli_poster-01
Els organitzadors, col·laboradors i voluntaris d’aquesta caminada han treballat de valent i amb una increïble il·lusió per fer que aquest dia sigui ES-PEC-TA-CU-LAR!

  • Sortida i arribada: CD Terrassa Hockey, ctra. de Talamanca, km 5,5 (les Pedritxes, Matadepera).
  • Hora de la sortida: de les 8 a les 9 h. Si algú la vol fer corrent han de sortir els primers. La sortida guiada familiar en grup serà a les 9,30 h a càrrec d’en Narcis Serrat i el rondallaire Cesc Serrat.
  • Dificultat: Baixa a totes les modalitats.
  • Itinerari: Recorregut per la Serra de l’Obac i Serra de les Pedritxes.
  • Avituallaments: Te Masala, coca, xocolata a la sortida, suport alimentari a base de fruita i begudes al llarg de l’itinerari. Pica-pica a l’arribada.Donat el caràcter solidari de la Caminada, preguem als participants que portin un reforç alimentari i d’aigua pel seu compte. Per tal de contribuir a la sostenibilitat de la Caminada, hem eliminat els gots d’un sol ús, per tant, preguem que els participants portin el seu propi got. Als qui ho desitgin, l’organització en subministrarà un de plàstic que es podrà adquirir per 1€ o bé retornar-lo a l’arribada. Hi haurà un record per a tots els participants.
  • Preus: Adults: Inscripció anticipada, 10€. A la sortida, 12€. Menors de 14 anys: Inscripció anticipada, 5€. A la sortida, 6€. PELS QUE NO PODEN VENIR I VOLEN COL·LABORAR, HI HA LA POSSIBILITAT DE FER UNA INSCRIPCIÓ SOLIDÀRIA VOLUNTÀRIA COM A CAMINADOR VIRTUAL I REBRAN UN RECORD DE LA CAMINADA.
  • Inscripció: Transferència bancària abans del 23 d’abril al compte ES 78 0182 1786 17 0200081047 amb la referència Caminada Solidària, el vostre nom i el nombre d’assistents. Per Internet, fins el 24 d’abril al web del Centre www.ce-terrassa.cat. A la secretaria del CET, de les 18 a les 21,30h, fins el 24 d’abril.

 

Related Articles

Deixa un comentari